SOCIAL MEDIA BEHEER

Wij zijn gespecialiseerd in beheren van de social media van bedrijven en ondernemers. We laten jouw bedrijf groeien op social media en vergroten de zichtbaarheid van jouw merk.

Met unieke content en doordachte strategieën zorgen we ervoor dat jouw bedrijf potentiële klanten aantrekt. Ons doel is om jouw social media-kanalen een professionele uitstraling te geven en ervoor te zorgen dat jouw doelgroep regelmatig wordt voorzien van waardevolle content.

Pakketen website

Afhankelijk van onder anderen het aantal social media kanalen, het aantal post per week en overige wensen kunnen wij voor elk bedrijf een passend pakket samenstellen. Wil jij weten welk pakket het beste bij jouw bedrijf past en wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

SOCIAL MEDIA ADVERTENTIES

Daarnaast kunnen wij gerichte social media advertenties inzetten om jouw bereik te vergroten en meer potentiële klanten te bereiken. Kies voor onze services en laat ons jouw social media naar een hoger niveau tillen!

FOTOGRAFIE

Geen eigen foto’s beschikbaar? Geen zorgen, wij regelen het voor je. Onze professionele fotograaf komt graag langs om foto’s van jullie bedrijf te maken. Zo is er voldoende visueel materiaal voor jullie social media. Deze foto’s zijn tevens te gebruiken voor jullie eigen website of brochures.

afbeeldingen website lbs